KOMENDE RITTEN / EVENEMENTEN

Meld je aan om deel te nemen.

Agenda Team MotorWens

Zoals vele van jullie weten werk ik met dementerende ouderen, er woont een man van 66 met alzheimer die alles kwijt is geraakt o.a zijn werk maar ook zijn grote passie motor rijden als er motoren voorbij rijden staat hij met een grote glimlach voor het raam nu zou het geweldig zijn, ook i.v.m zijn cognitieve achteruitgang, als hij nog 1x op een motor kon zitten in een zijspan en een rondje rijden of eventueel een optocht met motoren, het liefst zo veel mogelijk, zodat hij aan de kant van de weg kan genieten. Dhr. verblijft in een huis in Rozenburg tegenover de veerpont Rozenburg/Maassluis. Als er iemand zou zijn die dit voor dhr. kan regelen zou dat helemaal super zijn.
Diana en heeft als aller grootste wens een tour te maken met een grote groep motoren.
Haar leven zit compleet opslot doordat ze een kind heeft met downsindroom en zwaare fisieke handicaps en moet letterlijk met alles geholpen woorden daarnaast veel last van epeleptie. Diaan haar leven draait compleet om haar kind zonder er 1 min vrij van te krijgen.
Diaan staat altijd onvoorwaardelijk voor iedereen klaar en draait haar hand er niet voor om, om van haar laatste centen boodschappen voor de ander te doen.
Terwijl zei een zeer en net iets te krap persoons gebonden budget heeft en eigenlijk zelf niet kan rond komen. Kortom leeft zei altijd van elk dubbeltje en laat nooit iemand in de steek. Je kan dan begrijpen dat zei nooit de mogelijkheid heb om ook maar iets van haar eigen dromen waar te maken en/of ook iets leuks te doen. Ik zou heeel graag haar de dag van haar leven willen geven. Die zei zo erg verdiend en nodig heeft. Samen met jullie. Ik heb kunnen regelen dat Haar kind woord dan opgevangen door speciaale mensen en kan dan 1 nachtje blijven slapen in een speciaal opvang huis. Om diaan 1 dagje voor het eerst in 14 jaar vrij te geven. Team MotorWens.
Hanny is een dame waarvan de leeftijd niet besproken mag worden. Hanny heeft altijd zorg verleend aan andere, staat altijd voor iedereen klaar niks was te moeilijk of teveel voor haar. Hanny heeft een levens wens, " Ooit nog eens te touren met een Motor groep!" De liefde voor choppers en Apehangers is groot. Hanny Wordt wild als ze op de snelweg een groep motoren ziet.. En spreekt haar wens elke keer met volle overtuiging uit!. Hanny heeft het lichamelijk niet makkelijk (waar we verder ook niet over uit wijden.) Zaterdag 17 Aug gaan wij haar wens in vervulling brengen! De rit zal van Almere naar Enkhuizen gaan en terug. Ons verzoek is om nog zoveel mogelijk choppers met hoge sturen of apehanger ons te vergezelle bij deze rit. Hanny gaat zelf achterop op een trike en ze moet natuurlijk wel een beetje mooi uitzicht hebben! De rit zal zat. 17 Aug. plaats vinden We gaan haar om 12uur ophalen dus we verzamelen om 11.30 om de hoek, de plek presies moet ik nog scoute. Kom ik dus nog op terug. Team MotorWens verzorgd deze Wens. Maar een groot deel van de wens is de groep choppers. Voor de mee rijders is het dus eigenlijk een gewoon tourrit. En het zou leuk zijn als iedereen Hanny ff groet en een goed gevoel geeft. Zodat zij zich super geliefd voelt. Als je mee wil of ken je iemand die mee wil. Stuur dan ff een pb'tje naar mij of op de fb van Team MotorWens. Zelf aansluiten mag natuurlijk ook.
Gezien het verassende element delen wij hier geen informatie over deze rit. (Het is wel een beladen rit)!